وضعیت بازار کار در 20 اقتصاد جهان
سازمان جهانی کار در تازه ترین گزارش خود درباره وضعیت بازار کار کشورهای G20 اعلام کرد: نیاز کشورهای G20 در سال 2013 به اشتغال در حدود 54 میلیون نفر بود که می تواند به بیش از 60 میلیون نفر در سال 2018 برسد، مگر اینکه روند رشد فعلی به طور قابل توجهی بهبود یابد.
در بیش از نیمی از کشورهای G20، سهم بیکاری بلندمدت به طرز چشمگیری افزایش یافته و این مسئله باعث شده تا شرایط دلهره آوری برای شانس دوباره اشتغال بیکاران به وجود آید.
همچنین با وجود رشد بهره وری و از سویی بهبود وضعیت دستمزدها در برخی کشورهای گروه 20، نابرابری درآمدها رو به افزایش است. دستمزدهای واقعی با رکود مواجه شده و یا حتی کاهش یافته است.
بر پایه گزارش سازمان جهانی کار، فقر کارگران در بسیاری از کشورهای در حال ظهور کاهش یافته که مهم ترین آنها کشور چین است اما فاصله اشتغال در اقتصاد جهانی پس از بحران مالی همچنان رو به گسترش است.
کشورهای گروه 20 متشکل از وزرای دارایی و روسای بانک های مرکزی کشورهای عضو در سال 1999 به منظور تشکیل جلسات منظم میان مهم ترین کشورهای صنعتی و اقتصادهای در حال توسعه تاسیس شد.
کشورهای عضو این گروه 90 درصد تولید ناخالص ملی (GNP) و 80 درصد تجارت جهانی و دو سوم جمعیت جهان را نمایندگی میکنند. آرژانتین، استرالیا، برزیل، کانادا، چین، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، مکزیک، روسیه، عربستان، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، ترکیه، انگلیس، ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا در این گروه عضویت دارند.